Dieetadvies voor mannen

Een voedzaam dieet te houden is de basis voor blijvend gewichtsverlies. En maak je geen zorgen te maken over het kappen van junk food. In mijn ervaring, een persoon honger naar high-vet of levensmiddelen met veel suiker daalt dramatisch binnen een paar weken van gezond eten. Dus als je wilt afvallen, maar kan niet genieten van een maaltijd zonder een enorm plak vet rood vlees, een grote portie mayo, of een zak van tortilla chips, probeer dan over te schakelen naar een gezonder dieet voor 2 weken en zie wat een verschil het maakt om uw smaakpapillen.
1) uw gezondheid te verbeteren en geld besparen


In plaats van gewoon snijden calorieën en denken "Ik moet dieet", maak er een punt van het kiezen van gezonde voeding en denken: "Ik wil om gezond te eten". U kunt zelfs jezelf te motiveren door te focussen op de lagere kosten van de ziekteverzekering u bereiken door het krijgen in vorm.

2) Bent Uw Eating Plan


Er is geen enkel dieet plan dat iedere man past. Bovendien, het elimineren van al uw favoriete voedsel is niet een winnende strategie voor gewichtsverlies. Zolang uw normale dagelijkse voeding is calorie-gecontroleerde (1500-1850 calorieën) en bevat voldoende gezonde voeding, moet u in staat om een ​​paar traktaties omvatten zonder zich te bemoeien met uw gewicht te verminderen. Als het idee van de toetreding Weight Watchers niet aanspreekt, pas een online dieet plan of proberen een geïndividualiseerde dieet van een diëtiste.

3) gezond eten richtlijnen voor mannen


Als algemene richtlijn, kies voedingsmiddelen die vet laag zijn - met name verzadigde en trans-vetten - laag natriumgehalte en minder verfijnd. Om meer specifiek te zijn, eet ten minste vijf dagelijkse porties fruit en groenten - meer is beter. Ook, eet een grote verscheidenheid van beide, omdat verschillende groenten en fruit bevatten verschillende voedingsstoffen. Eet volkoren granen zoals bruine rijst en volkoren brood in plaats van witte rijst en wit brood. Volkoren voedsel rijker aan voedingsstoffen en hoger in zowel oplosbare en onoplosbare vezels in vergelijking met meer verwerkte producten. Hun extra vezelgehalte betekent dat ze helpen om gezonde bloedsuikerspiegel, waardoor het risico van eetlust schommels en hunkeren vermindert behouden. Ga gemakkelijk op vet. Geniet van vetarme zuivelproducten - vergeet niet, volvette kaas is een enorme bron van verzadigd vet - en geen extra vet niet toe te voegen aan voedsel in de vorm van mayo of zure room. Wegblijven van chips en andere hoog-vet, hoog natriumgehalte snacks.


4) Mannen die genieten van rood vlees


Rood vlees, zoals rund-, lams- en varkensvlees, is zeer voedzaam. Helaas, het is ook een van de belangrijkste bronnen van verzadigd vet - het type betrokken bij atherosclerotische hart-en vaatziekten. Als u genieten van rood vlees, zorg ervoor dat je alle zichtbare vet voor het eten te verwijderen, en beperk uw inname tot 3-4 3 ounce porties per week. Vis is een gezond alternatief eiwitbron, vooral vette vis zoals makreel, haring en zalm, zoals skinless kip en kalkoen.

5) Eating Out For Men


Als je serieus bent over het verliezen van gewicht zijn, zijn extra-kieskeurig wanneer dineren of het bestellen van take-out voedsel. Hier zijn enkele belangrijke tips. (1) Gebruik gefrituurd voedsel niet bestellen. (2) Kijk voor lichte hapjes, zoals salades, non-romige soep, visschotel. (3) Vermijd voorgerechten met sauzen. Indien nodig, vraag voor hen "aan de kant". Kies gewoon vis, geroosterd magere biefstuk, of op basis van tomaten pasta. (4) Zorg ervoor dat de helft van je bord bevat groenten, zonder toevoeging van olie of boter. (5) Als dessert, kiest u een vers fruit gerecht, en als bood crème zeggen Nee, als deze suggesties zijn te zwaar, kan het best zijn om over te slaan uit eten totdat je voelt meer zelfvertrouwen.

6) Mannen die genieten van Alcohol


Voor veel mannen, het opgeven van alcohol is een complete No-No. Dus laat me je enkele feiten en je kunt dus kiezen. Om te beginnen, alcohol bevat nul voeding. Bovendien zijn de calorie-inhoud is vrij hoog - ongeveer 7 calorieën per gram. Het drinken van een gewone Martini per dag komt neer op ongeveer 58.400 calorieën per jaar - het equivalent van ongeveer 16,5 pond van lichaamsvet. Een biertje per dag bedraagt ​​bijna net zo veel. Een betere optie is een 4 oz glas wijn per dag, waarvan ongeveer de helft van de calorieën van een Martini bevat. Een ander probleem om te overwegen als u een man bent, is de bijdrage die alcohol maakt om je maag vet. In mijn ervaring, overgewicht drinkers die stoppen met alcohol ervaring een onmiddellijke verlaging van hun maag grootte, die is heel goed nieuws voor hun gezondheid.

Gewichtsreductie Oefening For Men


Mannen meestal niet vinden het gemakkelijk om regelmatige lichaamsbeweging te integreren in hun dagelijkse schema. Meer dan 50 procent van de Amerikaanse mannen niet genoeg lichaamsbeweging te nemen. Dat is geen goed nieuws, omdat de medische voordelen van regelmatige lichaamsbeweging zijn dwingend. Het houden van actief is één van de meest effectieve methoden om ons te beschermen tegen ernstige ziekte, en onderhouden van een goede kwaliteit van leven. Dit introduceert de basis mannelijke dilemma. Met het oog op een comfortabele levensstandaard voor zichzelf en zijn familie te bereiken, een man heeft meestal om extra uren te werken in plaats van te oefenen. Maar door het niet uitoefenen runt hij een veel hoger risico op ernstige ziekte, een verlammende stijging van de verzekering rekeningen, evenals een ziekte-gevoelig pensioen. Geen gemakkelijke keuzes, ik ben bang dat, hoewel de rationele beslissing moet zijn om ervoor te oefenen een hogere prioriteit. Dit geldt met name voor mannen boven de 40. Voor mannen die echt willen om gewicht te verliezen, ik stel voor dat u eerst uw arts te raadplegen voor een snelle check-up. Dan, als alles goed is, raad ik u beginnen met 45 minuten / dag van het licht uit te oefenen. Doe dit voor 2-3 weken of totdat u merkt duidelijke voordelen, zoals een betere ademhaling, slaap en eetlust. Vervolgens geleidelijk verhogen van de duur en de intensiteit van je training tot 60 minuten per dag. De beste manier om overbelasting te voorkomen is om u te ontspannen strekt zich aan het begin van elke trainingssessie, en wind naar beneden met stukken achteraf.

Verbeterde Lifestyle For Men


Stoppen met roken is de topprioriteit voor elke man met een gewicht-gerelateerde gezondheidsproblemen. Een andere essentiële verbetering is het verminderen van stress of in ieder geval beter omgaan met stress. Dit komt omdat alle stress die leidt tot een gevoel dat het leven uit de hand loopt, is een belangrijke bijdrage aan verstoord eetgedrag, overmatig alcoholgebruik en ziekte, evenals familie problemen. Verhuizen naar een minder stressvolle baan, het verminderen van uw werkschema, of het nemen van regelmatige lichaamsbeweging zijn handige manieren om stress te verminderen, en zal zeker helpen bij gewichtsverlies en algemene gezondheid. meer tijd doorbrengen met je gezin is ook een grote stress reliever.